ETUSIVU  | VALMENNUS  | KILPAILUT  | NAISET  | SENIORIT  | SEURA  | PRO SHOP  | JÄSENEKSI

PääyhteistyökumppanitEspoon JGP

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna lähdimme Espoossa järjestettyyn alle 16 vuotiaiden Junior GP kilpailuun ryhmällä Emma, Tuomas, Matias ja Eero akatemiasta ja Eeva, Veera ja Cessi Jannen valmennettavista.


Kaikille tuli voittoja peleistä ja niinkuin se tenniksessä menee, niin jossain vaiheessa mennään päätyyn asti tai sitten tulee noutaja paremmaltaan.
Kokonaisuudessa olin erittäin tyytyväinen Jannen tyttöjen peleihin ja asenteeseen! Sitä oli hienoa katsoa. Hyvä Janne ja tytöt! Erityismaininnan annan Veeralle, joka taisteli tasapäisesti tämän talven naisten SM-hopeamitalistin, Laura Pennasen, kanssa. Laura sai tehdä täyden päivätyön, että käveli kentältä voittajana Laikkatien tuhatjalkaa vastaan! Hyvä Veera!! Cecilia ja parinsa Oona Orpana voittivat lisäksi T16-nelinpelisarjan. Voiton arvoa nostaa se, että tytöt pelaavat vielä T12-sarjassa.


Akatemian pelurit olivat ihan kivalla asenteella mukana, mutta niinkuin se menee niin 95%:n asenne johtaa 50%:n lopputulokseen. Valitettavasti se on myös näkynyt alkutalven treeneissä, että ei aivan kaikkea saada treeneissä aina irti. Ja koskee aika pitkälti kaikkia akatemialaisia enemmän tai vähemmän. Siitä vastuu lankeaa niin meille valmentajille, kuin pelureille ja heidän vanhemmilleen. Hieno juttu on siinä, että kun peluri itse päättää, että "enough with this BS" niin huominen loistaa kirkkaana, koska kaikki ovat aivan erinomaisia pelimiehiä ja naisia!! Taidoista ei jää kiinni Suomen huipulle nousu, siitä olen varma.


Eli ei muuta kun hyvää alkavaa talvea ja pelureille vinkiksi, että lenkkaria jalkaan ja hakemaan kovuutta lenkkipoluilta ja kummuilta


Ville