ETUSIVU  | VALMENNUS  | KILPAILUT  | NAISET  | SENIORIT  | SEURA  | PRO SHOP  | JÄSENEKSI
Ilmoittautuminen
Harjoitusajat
Tenavatennis
Minitennis
Iltapäiväkerho
McDonald's minitenniskoulu
TS-Tenniskoulu
Kilpavalmennus
Juniorivalmennus
Aikuisvalmennus
Nuorten ja aikuisten kurssit
Yrityspaketit
Valmentajat

Pääyhteistyökumppanit 
Valmennusuutisia:
Aikuisten tenniskurssi JNA:lla 14. ja 15.11. Lauantaina klo 11.30-13.30 ja sunnuntaina klo 11.30-13.30.
Lue lisää
25.10 seuran sisäiset harjoituskisat klo 9.30-14.30. Tervetuloa kaikki 8-18-vuotiaat, jotka pystyvät pelaamaan koko kentällä ja yläkautta syötöllä.
Lue lisää
Aikuisten tenniskurssi 10.-11.10. Lauantaina klo 12-14 ja sunnuntaina klo 10.30-12.30. Kurssille mahtuu 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kurssin sisältö muokataan tulijoiden tason mukaan.
Lue lisää
TVS-Tenniksen seuraava aikuisten alkeiskurssi tenniksessä järjestetään Impparissa lauauntaina ja sunnuntaina 19.9. ja 20.9!
Lue lisää
Järjestämme valmennusta urheilupuiston massakentillä ja Jarkko Nieminen Areenan ulkokentillä. Pyrimme mahtumaan kaikki u-puistoon, mutta jos emme, niin osa ryhmistä harjoittelee Jarkko Nieminen Areenalla.
Lue lisää

TVS-Tenniksen iltapäiväkerho

TVS-Tennis jatkaa syksyllä 2015 Jarkko Nieminen areenalla Impivaarassa 1. ja 2. luokan oppilaille sekä esikoululaisille suunnattua suosittua iltapäiväkerhotoimintaa. Kerho toimii kaikkina arkipäivinä koulupäivien mukaisesti.

Lapset, jotka eivät tule hallille omatoimisesti, haetaan kouluista yhteistaksilla. Linjat kulkevat kysynnän ja lukujärjestyksien mukaan tarvittaessa useamman kerran päivässä. Matkat hallille laskutetaan jälkikäteen toteutuneen mukaan.


Hinta iltapäiväkerholle on 95€/kk, joka sisältää:
- 1h tennisvalmennusta/pv. Lapset saavat lisäksi pelailla sulkapalloa, jalkapalloa, minitennistä (softista), sählyä yms. omatoimisesti. Heillä on käytössään myös oleskelutila sekä rauhallinen läksyjentekohuone.
- joka päivä hyvä välipala

Lapset tulee hakea hallilta itse, ennen klo 17. Lajiin voi halutessaan tutustua etukäteen TS-Tenniskoulussa kesäkuussa. Kesäksi voi myös tulla mukaan joihinkin valmennusryhmiin.


Lisätiedot:
Kimmo Hurme, email: kimmo.hurme@tvstennis.fi, puh. 040-5206666
Janne Ojala, email: janne.ojala@tvstennis.fi, puh. 050-5644153

Ilmoittautumiset tästä!

TERVETULOA MUKAAN!