ETUSIVU  | VALMENNUS  | KILPAILUT  | NAISET  | SENIORIT  | SEURA  | PRO SHOP  | JÄSENEKSI
Ilmoittautuminen
Harjoitusajat
Tenavatennis
Minitennis
Iltapäiväkerho
McDonald's minitenniskoulu
TS-Tenniskoulu
Kilpavalmennus
Juniorivalmennus
Aikuisvalmennus
Nuorten ja aikuisten kurssit
Yrityspaketit
Valmentajat

Pääyhteistyökumppanit 
Valmennusuutisia:
Aikuisten tenniskurssi JNA:lla 14. ja 15.11. Lauantaina klo 11.30-13.30 ja sunnuntaina klo 11.30-13.30.
Lue lisää
25.10 seuran sisäiset harjoituskisat klo 9.30-14.30. Tervetuloa kaikki 8-18-vuotiaat, jotka pystyvät pelaamaan koko kentällä ja yläkautta syötöllä.
Lue lisää
Aikuisten tenniskurssi 10.-11.10. Lauantaina klo 12-14 ja sunnuntaina klo 10.30-12.30. Kurssille mahtuu 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kurssin sisältö muokataan tulijoiden tason mukaan.
Lue lisää
TVS-Tenniksen seuraava aikuisten alkeiskurssi tenniksessä järjestetään Impparissa lauauntaina ja sunnuntaina 19.9. ja 20.9!
Lue lisää
Järjestämme valmennusta urheilupuiston massakentillä ja Jarkko Nieminen Areenan ulkokentillä. Pyrimme mahtumaan kaikki u-puistoon, mutta jos emme, niin osa ryhmistä harjoittelee Jarkko Nieminen Areenalla.
Lue lisää

TVS-Tennis tarjoaa valmennusta laajalla rintamalla aivan aloittelijasta jo kansainväliselle kentille suuntaaville pelaajille. Nuorimmat harrastajat seuran ryhmissä ovat 3-vuotiaita ja vanhimmat jo pitkälle seniori-ikään ehtineitä pelaajia.

Tasoryhmiä löytyy tenniskoulusta aina huippuvalmennukseen, joten oman pelaamisen kehittäminen onnistuu helposti sopivissa ryhmissä. Aloittelijoille ja harrastelijoille löytyy omat ryhmänsä lasten tenniskoulusta sekä aikuisvalmennuksen puolelta.

Kilpailemisesta kiinnostuneille tarjotaan mahdollisuudet pelin monipuoliseen
kehittämiseen omissa ryhmissään. Kaikki seuran valmentajat ovat käyneet vähintään tennisohjaajakoulutuksen ja ylläpitävät taitojaan jatkokoulutuksilla sekä käytännön työssä.

 

Koutsien Corner, juttuja valmentajilta:

Moi kaikki!
Espoon JGP
Hyvinkään SM-kisoista nelinpelin mitaleita!
14-vuotiaiden SM Jyväskylässä
Hangossa kaikkien ikäluokkien massakenttä-JGP!
Ajatuksia tenniksen senioripelaajille
Harjoittelun kokonaisuus
Testituloksia 2000-luvulta